Appeltaart met recept

 

Appeltaart 

1 pak biologische bladerdeeg 2 appels (goudrenet)
1 kopje rozijnen 1 schep Rosa Fruit Crystals
1 kop gehakte noten wat kaneel
1 eetlepel extra vierge kokoosolie  

 Benodigheden:

Schaaf voor de appels

Taartschotel en bakblik

Bereidingstijd: 15 minuten

Zet de rozijnen een kwartiertje in warm water om te weken. Laat het daarna uitlekken.

Leg het bladerdeeg met bakpapier op de taartschotel of op he bakblik

Schaaf de appel in fijne plakjes en schik dat over het bladerdeeg.

Strooi de uitgelekte krentjes hierover heen.

Strooi de gehakte noten over de krentjes en druppel de kokosolie over het geheel.

Strooi over de taart de Rosa Fruit Crystals en wat kaneel.

 

Zet het ongeveer 3 kwartier in een voorverwarmde oven op 180 °.