Pesto van zongedroogde tomaatjes met recept

Heerlijk voor op brood, tapa, eitje, komkomer- of courgetteschijfje


10 lepels zongedroogde tomaatjes in

extra vierge olijfolie (180 gram)

1 volle dessertlepel kappertjes
20 gekruide groene olijven 1 theelepel gedroogde dragon
1 eetlepel extra vierge kokosolie 1 rode peper zonder zaad
2 eetlepels Balance Delight (hennepolie) 1 theelepel gemberpoeder
2 eetlepels pijnboompitten gemalen zeezout naar smaak
150 gram geitenkaas (Hirondelle) 1 eetlepel tamari  (sojasaus)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Bereiding:

 

Doe alles in de mixer en maal het grof/fijn zoals je het wilt hebben

 

Doe de mix in een schone pot en giet er een klein beetje balance delight op.

 

Bewaar het in de koelkast